Regio: Zacht weekend!


Het is vandaag bewolkt en aanvankelijk is kans op wat lichte regen en motregen. De regen trekt naar het oosten weg en vanmiddag kan de zon af en toe tevoorschijn komen. De temperatuur stijgt naar 11 graden en er waait een vrij krachtige en aan zee krachtige westenwind.

Vanavond en vannacht neemt de wind toe en wordt hard tot stormachtig. Het is bewolkt, maar wel overwegend droog. De temperatuur daalt naar 6 graden.

Morgen wordt een grijze en natte dag. Vanuit het zuidwesten trekt een regengebied over het land en het regent langdurig. De temperatuur stijgt naar een graad of 11 en er waait een stevige zuidwestenwind.

Ook maandag is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur stijgt naar een graad of 11 en er waait een stevige wind. De rest van de week wordt het minder zacht. Dinsdag is kans op buien, maar de dagen daarna neemt de buienkans af en schijnt vaker de zon. De temperatuur daalt naar een graad of 8.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: