Regio: zachter en zachter!


Het is op deze donderdag bewolkt met heel lokaal een glimp van de zon. Vanmiddag is het grijs en bewolkt en later vanmiddag stijgt de kans op wat lichte regen. De temperatuur stijgt gedurende de dag en vanavond wordt pas de maximumtemperatuur van 10 graden bereikt. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig.

Vanavond is het ook bewolkt met af en toe regen en motregen, komende nacht neemt de neerslag af, maar zo nu en dan kan het nog een beetje motregenen. Het blijft zacht met temperaturen rond de 9 graden. Morgen wordt een grijze dag. In de ochtend is het op veel plaatsen droog en in de middag en avond kunnen we perioden met regen verwachten. Verder is het winderig met een stevige zuidwestenwind. Met 11 graden is het ronduit zacht voor de tijd van het jaar.

In het weekend zijn er perioden met regen en is het aanhoudend zacht. De temperatuur stijgt op beide dagen naar 10-12 graden. Het blijft flink waaien uit het zuidwesten tot westen.

Maandag verandert er weinig. Het is bewolkt, het regent en het wordt 11 graden. De dagen daarna nemen de neerslagkansen af. De wind neemt in kracht af en de zon gaat vaker schijnen. De middagtemperatuur daalt naar 8-9 graden in de tweede helft van de week.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: