Regio: rustig weekend


Deze zaterdag is het opnieuw grijs en nevelig. Vanmiddag kan hier en daar de zon doorbreken, maar over het algemeen blijft het bewolkt. De temperatuur stijgt naar 5-6 graden, maar voor het gevoel is het slechts 2 graden. De wind waait zwak uit het zuiden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt. Het koelt af naar 2 graden. Morgen is het wederom bewolkt en het blijft droog. De zuidwestenwind neemt in kracht toe en wordt matig en aan zee vrij krachtig. Daarmee wordt zachtere lucht aangevoerd waarin de temperatuur stijgt naar 8 graden. Door de aanwezige wind voelt het echter aan als een graad of 4.

Maandag is het droge en rustige weer voorbij. Het is bewolkt met eerst regen en later enkele buien. De zuidwestenwind is (vrij) krachtig en aan zee later hard, windkracht 5 tot 7. De temperatuur stijgt naar 9 graden, maar het voelt weer kouder aan.

De rest van de week blijft het wisselvallig met regelmatig regen en soms ook veel wind. De temperatuur stijgt dinsdag naar maximaal 7 graden, aan het eind van de week is het een graad of 10.

Foto: Aad Hogenboom

%d bloggers liken dit: