Regio: grijs en rustig


Het is op deze woensdag overwegend bewolkt en uit die bewolking kan wat lichte regen vallen. Vanmiddag nemen de neerslagkansen af en tegen de avond klaart het op. De temperatuur stijgt naar 8 graden.

Vanavond breiden opklaringen zich over onze streken uit. Komende nacht ontstaat mist. De temperatuur daalt naar iets boven nul. Morgen start met (dichte) mist. De mist lost in de loop van de dag op, maar het blijft grijs en bewolkt. De temperatuur stijgt naar 6 graden.

Vrijdag begint de dag met mist. Nadat de mist is opgetrokken blijft het bewolkt. Het blijft droog en het wordt 5 graden. In het weekend wordt het geleidelijk zachter. Zaterdag is het droog en wordt het 7 graden, zondag stijgt de kans op regen en wordt het 9 graden.

Volgende week liggen de maxima rond de 10 graden. Daarbij is het wisselvallig met ook veel wind.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: