Regio: rustig hogedrukweer!


Het is op deze dinsdag bewolkt en aanvankelijk kan het nevelig en lokaal mistig zijn. Pas vanmiddag kan hier en daar de zon even doorbreken. Het blijft droog en het wordt 8 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en daalt de temperatuur naar waarden rond het vriespunt. Morgen is het bewolkt en lokaal kan het zelfs wat spetteren. In de loop van de middag breekt de bewolking en schijnt nog even de zon. De temperatuur stijgt naar 7 graden.

Donderdag start de dag met mist, in de middag schijnt geregeld de zon. Het blijft droog en het wordt 7 graden. Vrijdag is er een mix van zon en wolken. Het blijft droog en het wordt wederom 7 graden.

In het weekend neemt geleidelijk de wind en de kans op regen toe. De temperatuur stijgt zaterdag naar 8 graden en zondag naar maximaal 10 graden. Begin volgende week worden de dubbele cijfers weer gehaald met temperaturen van een graad of 11. Later gaat het kwik weer wat omlaag.

Foto: Marjolein Schut

%d bloggers liken dit: