Regio: nog even wisselvallig, vanaf zondag droog!


Het is op deze vrijdag bewolkt en vanuit het westen gaat het regenen. Vanmiddag trekt de regen naar het oosten weg en volgen nog enkele buien. De temperatuur stijgt naar 10 graden.

Vanavond en vannacht is nog kans op buien. Het koelt af naar een graad of 4. Morgen schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot buien. De temperatuur stijgt naar 8 graden en er waait een matige noordwestenwind.

In de nacht naar zondag is nog kans op een bui en het koelt af naar 2 graden boven nul. Zondag schijnt de zon en is het overwegend droog. Het wordt opnieuw 8 graden.

Na een nacht met lichte vorst is het maandag prima weer met flink wat zon. Het blijft droog en het wordt 7 graden. De rest van de week is het rustig weer met wolken, lokaal mist en ook af en toe zon. De temperatuur stijgt naar 6-7 graden en in de nacht is het rond of iets boven nul. Aan het eind van de week neemt de wisselvalligheid weer toe.

Foto: Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: