Regio: fraaie donderdag met veel zon


Het is vandaag prima weer met veel zon. Het blijft droog en het wordt 10 graden. Morgen valt weer regen, gevolgd door buien. Ook in het weekend komt het tot buien. De temperatuur daalt van 10 graden op vrijdag naar 8 in het weekend. Volgende week is het rustig en droog hogedrukweer. De temperatuur ligt rond 6 graden.

Het is op deze donderdag prima weer. De zon schijnt flink en het blijft droog. Vanmiddag verschijnt sluierbewolking, maar daar heeft de zon geen last van. De temperatuur stijgt naar 10 graden en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidoostenwind.

Vanavond en vannacht neemt geleidelijk de bewolking weer toe, maar het blijft droog. De temperatuur daalt naar 8 graden. Morgen is het bewolkt en in de ochtend regenachtig. In de middag volgen enkele buien, maar tussendoor schijnt ook de zon. Het wordt 10 graden.

In het weekend schijnt geregeld de zon, maar op beide dagen is ook kans op buien. De temperatuur stijgt naar ongeveer 8 graden en vooral in de nacht naar zondag kan het afkoelen tot dichtbij nul.

Volgende week is het rustig en droog weer met in de nacht temperaturen dichtbij het vriespunt. Overdag stijgt het kwik naar ongeveer 6 graden. Daarmee is de temperatuur heel normaal voor de tijd van het jaar.

Foto: Groenehartstocht

%d bloggers liken dit: