Regio: zacht en wisselvallig. Vanaf zaterdag kouder


Het is de komende dagen nog zacht en wisselvallig. Vandaag gaat het weer regenen, maar morgen blijft het droog en schijnt geregeld de zon. Vrijdag en zaterdag valt weer regen. Vanaf zondag breekt een droge en rustige periode aan. De temperatuur is eerst nog hoog, vanaf het weekend is de middagtemperatuur normaal voor de tijd van het jaar.

Het is op deze woensdag bewolkt en in de loop van de ochtend gaat het regenen. Vanmiddag regent het enige tijd, pas tegen en in de avond wordt het weer droog. De temperatuur is 12 graden, maar vanmiddag is het iets minder zacht. De stevige zuidwester neemt geleidelijk in kracht af.

Vanavond en vannacht is het droog met een mix van wolken en opklaringen. Het koelt af naar 5 graden. Morgen schijnt geregeld de zon, maar er zijn ook stapelwolken en later ook sluierwolken. Het blijft droog en het wordt een graad of 9.

Vrijdag valt eerst regen, later volgen enkele buien. Tussendoor schijnt ook de zon en het wordt 10 graden. Zaterdag komt het tot buien en wordt het 8 graden, maar vanaf zondag blijft het enkele dagen droog met naast wolkenvelden ook geregeld zon. De temperatuur stijgt dan naar een graad of 7 en in de nacht kan het licht vriezen.

Foto: Suzanne Vermulm

%d bloggers liken dit: