Regio: geregeld zon, morgen regen


Het blijft vandaag droog en naast vrij veel sluierwolken zien we ook geregeld de zon. De temperatuur stijgt naar een graad of 9.

Vanavond en vannacht neemt de bewolking toe, maar het blijft droog. De temperatuur daalt naar een graad of 6. Morgen is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur stijgt naar 9 graden en er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind.

Maandag is het bewolkt met soms wat licht gespetter. In de middag nemen de neerslagkansen af en schijnt af en toe de zon. Het wordt opnieuw een graad of 9.

Van dinsdag tot en met vrijdag is het zeer zacht met temperaturen van 10-11 graden. Het weerbeeld laat veel wolken zien en het regent vaak. Ook de wind is nadrukkelijk aanwezig. Pas vanaf volgend weekend gaat het kwik omlaag naar meer normalere temperaturen voor januari.

Foto: Aad Hogenboom

%d bloggers liken dit: