Regio: rustig slot van december


Er is op deze zondag een mix van wolken en zonneschijn. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind en de temperatuur stijgt naar 5 graden.

Vanavond en vannacht is het vrij helder en droog. De temperatuur daalt naar iets boven nul.

Morgen is het prachtig weer met volop zon. Het blijft droog en bij een matige en aan zee een vrij krachtige zuidwestenwind stijgt het kwik naar 7 graden.

Dinsdag, Oudejaarsdag, is het rustig weer. Er is een mix van wolken en zon en het blijft droog. De temperatuur stijgt op de laatste dag van het jaar naar 8 graden.

Oudejaarsavond is het rustig weer met weinig wind. Er is kans op mist en laaghangende bewolking en met het afsteken van het vuurwerk rond middernacht wordt de mist mogelijk dicht. De temperatuur ligt rond middernacht tussen 2 graden.

Nieuwjaarsdag is het rustig en droog met de eerste uren een grote kans op mist. In de middag breekt af en toe de zon door. De temperatuur stijgt naar 5 graden.

De eerste dagen van het nieuwe jaar is het rustig en overwegend droog weer. Vrijdag is wel kans op buien. De temperatuur stijgt naar waarden tussen 7 graden en daarmee start 2020 zacht.

Foto: Jolanda Bakker