Regio: rustig weer met kans op mist


Deze zaterdag is het regionaal grijs en mistig. Nadat de mist is opgetrokken gaat de zon volop schijnen, maar juist bij ons in het westen kon het wel eens de hele dag grijs blijven. De temperatuur stijgt naar 4 graden, maar mocht het onverhoopt grijs blijven dan wordt het niet warmer dan 1-2 graden.

Vanavond en de komende nacht is het helder met kans op mist. Het blijft droog en het gaat weer licht vriezen.

Morgen is er een mix van wolken en zon. Het blijft droog en het wordt maximaal 5 graden.

Na opnieuw een koude nacht is het maandag prachtig weer met volop zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige en aan zee soms een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 7 graden.

Dinsdag, Oudejaarsdag, is er een mix van wolkenvelden en flinke zonnige perioden. Het blijft droog en er waait een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. De temperatuur stijgt op de laatste dag van het jaar naar 8 graden.

Oudejaarsavond en ook tijdens de Jaarwisseling is het droog. De verwachting is dat er weinig wind zal staan en vuurwerkdampen kunnen mogelijk blijven hangen met als gevolg vuurwerkmist. De temperatuur ligt rond middernacht tussen een paar graden boven nul. 

Nieuwjaarsdag is het rustig en droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur stijgt naar 7 graden.

Foto: Aad Hogenboom

%d bloggers liken dit: