Regio: wisselvallige Kerstdagen!


Het is op deze dinsdag bewolkt en er zijn perioden met regen. Vanmiddag trekt de regen weg, maar al vrij snel volgen buien. Tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De wind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig uit het westen en de temperatuur stijgt naar 9 graden.

Vanavond, Kerstavond, en de komende Kerstnacht is het wisselend bewolkt met kans op enkele buien. De noordwestenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en de temperatuur daalt naar 6 graden.

Morgen, eerste Kerstdag, is het half tot zwaar bewolkt met zo nu en dan een bui. In de middag neemt de buiigheid af en schijnt wat vaker de zon. De temperatuur stijgt naar 9 graden.

Tweede Kerstdag is het over het algemeen bewolkt. Het blijft droog, maar tegen de avond neemt de kans op regen vanuit het westen toe. Het wordt maximaal 7 graden en er waait een zwakke tot matige zuiden tot zuidoostenwind.

Vrijdag is het bewolkt en in de middag gaat het opnieuw regenen. De temperatuur stijgt naar 9 graden en er waait een zwakke wind uit richtingen tussen zuid en oost.

In het weekend is het overwegend bewolkt, maar de kans op regen lijkt niet groot. De temperatuur stijgt op beide dagen naar maximaal 8 graden.

Ik wens alle volgers en lezers fijne Kerstdagen!

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: