Regio: het weer is helemaal zo slecht nog niet!


We hebben op deze zaterdag te maken met wolkenvelden, maar soms schijnt ook even de zon. Hier en daar is een bui mogelijk, maar meestentijds is het droog. De temperatuur stijgt naar 10 graden en er waait een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidenwind.

Vanavond en vannacht is het droog, maar wel meest bewolkt. Tegen de ochtend neemt de kans op regen toe. De temperatuur daalt naar 7 graden.

Morgen is het wisselvallig en zacht decemberweer. Het is bewolkt en er zijn perioden met regen. In de middag is het tijdelijk wat droger, maar laat volgt opnieuw regen. De temperatuur stijgt naar 9 graden en er waait een matige zuidenwind.

De eerste dagen na het weekend is het nog wisselvallig met een grote kans op regen. Zo nu en dan schijnt ook de zon en het wordt 8-9 graden.

Tijdens de kerstdagen is het veelal droog met geregeld zon. Toch is een bui niet uitgesloten. De temperatuur stijgt op Eerste Kerstdag naar 8 en op Tweede Kerstdag naar 7 graden. Daarmee verloopt Kerst 2019 iets zachter dan normaal.

Foto: Ton Wesselius