Regio: zeer zachte dinsdag!


Er zijn op deze dinsdag wolkenvelden, maar het is wel droog. Vooral landinwaarts breekt op steeds meer plaatsen de zon door, maar in onze regio blijft vrij veel hoge bewolking aanwezig met slechts af en toe wat zon. De wind waait uit het zuiden en is meest matig en aan zee (vrij) krachtig. De temperatuur stijgt naar ongeveer 13 graden en dat is dubbel zoveel als normaal in deze tijd van het jaar.

Vanavond is het bewolkt en gaat het regenen. De regen trekt komende nacht naar het oosten weg en het koelt af naar een graad of 6.

Morgen wordt een droge dag met flinke perioden met zon. De temperatuur is lager en stijgt naar 9 graden. De wind waait zwak tot matig uit het zuiden tot zuidwesten.

Donderdag en vrijdag is het met 10-11 graden weer wat zachter. Het weerbeeld laat veel bewolking zien en op beide dagen is kans op regen.

Ook in het weekend is het wisselvallig met vooral zondag regen. Zaterdag blijft het droog met af en toe zon. De temperatuur stijgt naar 9-10 graden.

Volgende week, tijdens de (groene) Kerstdagen, is het (licht) wisselvallig met temperaturen van 8-10 graden. Na Kerst lijkt het kwik, tijdens de laatste dagen van het jaar, heel langzaam wat te dalen.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: