Regio: wisselvalligheid troef!


Het is de komende tijd uitermate wisselvallig met nagenoeg elke dag regen en vaak ook veel wind. Soms zit er een betere dag tussen en dat is bijvoorbeeld vandaag. De bewolking heeft de overhand, maar het is vaak droog met af en toe een lichte bui. Soms kan even de zon doorbreken. De zuidwestenwind waait matig en aan zee (vrij) krachtig. De temperatuur stijgt naar een graad of 10.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en in de loop van de nacht gaat het regenen. Het koelt af naar 8 graden.

Morgen is het bewolkt en in de ochtend regent het weer enige tijd. Morgenmiddag trekt de regen weg en volgen enkele buien. Het is onstuimig met aan zee een harde tot stormachtige wind. De temperatuur stijgt naar 11-12 graden.

Na het weekend kunnen we het weerbeeld mooi samenvatten. Het blijft wisselvallig met dagelijks kans op regen. Het waait ook stevig en het wordt elke dag zo’n 8-9 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: