Regio: zacht en wisselvallig, vanaf vrijdag dalende temperaturen


Het is op deze maandag over het algemeen bewolkt. Soms kan de zon even doorbreken, maar het algemene beeld blijft grijs. Het blijft overdag droog en er waait een zwakke tot matige zuiden tot zuidoostenwind. De temperatuur stijgt naar 9-10 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en het gaat regenen. De temperatuur daalt nauwelijks en ligt rond de 7 graden.

Morgen is het bewolkt en er valt van tijd tot tijd wat lichte regen en motregen. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuiden. De temperatuur stijgt naar 11 graden.

De rest van de week is het wisselvallig en zacht herfstweer. Woensdag en donderdag is het bewolkt en valt geruime tijd regen. De temperatuur stijgt op beide dagen naar 11 graden en er staat een stevige zuiden tot zuidwestenwind.

Aan het eind van de week nemen de neerslagkansen wat af en schijnt vaker de zon. Het kwik gaat geleidelijk omlaag. Vrijdag wordt het maximaal 10 graden, zaterdag 8 en vanaf zondag is het 6 graden. Tegen die tijd neemt ook de kans op nachtvorst toe.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: