Regio: enkele buien, komende dagen meest droog


Naast wolkenvelden zijn er vandaag ook perioden met zon. Er is kans op enkele buien en er waait een matige westelijke wind. De temperatuur stijgt naar ongeveer 9 graden.

Vanavond en vannacht is het droog met flinke opklaringen. De temperatuur daalt naar waarden rond of iets onder nul en lokaal ontstaat mist.

Morgen start de dag mogelijk grijs met mist. In de loop van de ochtend breekt geleidelijk de zon door en morgenmiddag is het prima weer met geregeld zon. De temperatuur stijgt naar een graad of 6.

Morgenavond en in de nacht naar donderdag wordt het opnieuw koud met temperaturen die dalen naar rond het vriespunt. Er is opnieuw kans op mist en laaghangende bewolking.

Donderdag is een droge dag met een mix van zon en wolkenvelden. De wind waait matig uit het oosten en de temperatuur stijgt naar 7 graden. Ook vrijdag blijft het droog met naast wolkenvelden ook geregeld zonneschijn. De temperatuur stijgt naar 8 graden.

In het weekend is het meest bewolkt en vooral zondag is kans op wat regen. De temperatuur stijgt op beide dagen naar een graad of 9. Volgende week wordt het nog een fractie zachter met 10-11 graden. Ook dan is het wisselvallig.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: