Regio: vandaag regen, morgen buien


Het is op deze maandag bewolkt en er zijn perioden met regen. Soms is het ook even droog. De matige noorden- tot noordwestenwind neemt vanmiddag toe naar vrij krachtig en aan zee naar krachtig, windkracht 6. De temperatuur stijgt naar 9 graden.

Vanavond is het droog met enkele opklaringen. Komende nacht volgen enkele buien. De temperatuur daalt naar 4 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en het komt tot enkele buien. De temperatuur stijgt opnieuw naar 9 graden en er waait een zwakke tot matige westenwind.

Woensdag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De temperatuur is duidelijk lager en stijgt naar 6 graden. Donderdag is er een mix van zon en wolkenvelden. In de middag is kans op een bui. De temperatuur stijgt naar ongeveer 7 graden.

Vanaf vrijdag gaat de temperatuur langzaam wat omhoog. Eerst is het 8 graden, vanaf zondag liggen de maxima rond de 9-10 graden. Het weerbeeld blijft wisselvallig met zon, maar ook kans op enkele buien.

Foto: Erica van Leeuwen-de Bruijn

%d bloggers liken dit: