Regio: kil en wisselvallig


Vandaag is het wederom wisselvallig herfstweer. Er trekken buien over de regio, maar tussendoor is ook ruimte voor de zon. In de loop van de dag neemt het aantal buien af. De temperatuur stijgt naar ongeveer 9 graden.

Vanavond en vannacht komen er opnieuw buien voor. De temperatuur daalt naar ongeveer 3 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Met maximaal 7 graden en een matige zuidoostenwind is het voor het gevoel koud.

Vrijdag wordt de koudste dag van de week met maximaal 6 graden. Normaal is het half november nog 10 graden. Het is grijs en bewolkt en er valt enige tijd regen. Mogelijk valt er ook smeltende sneeuw. De stevige noordoostenwind maakt het waterkoud.

In het weekend blijft het koud met maximaal 7 graden. Het weerbeeld is wisselend met zon, wolken en soms regen. Ook volgende week houdt het (licht) wisselvallige weer aan. Met 8 graden en later in de week 9 graden wordt het wel geleidelijk minder koud.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: