Regio: buien en vrij koud


Het is vandaag wisselend bewolkt met enkele buien. Daarbij is kans op onweer en windstoten tot 70 km/uur. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig boven land (kracht 4-5) en krachtig tot hard aan zee, windkracht 6-7. De temperatuur stijgt naar maximaal 8 graden en daarmee blijft het vrij koud voor de tijd van het jaar.

Vanavond is het bewolkt en valt enige tijd regen. Komende nacht komt het tot enkele buien. De westen- tot zuidwestenwind neemt af naar matig. De temperatuur daalt naar 3-4 graden.

Morgen is een overwegend bewolkte dag en komt het weer tot buien. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig en de temperatuur stijgt naar 9 graden.

Donderdag wordt een droge dag en schijnt geregeld de zon. De wind waait uit het zuidoosten en is matig boven land en vrij krachtig aan zee en daarmee wordt vrij koude lucht aangevoerd. De middagtemperatuur wordt niet hoger dan 7 graden.

Vrijdag en in het weekend blijft de middagtemperatuur onder normaal voor de tijd van het jaar. Het wordt vrijdag maximaal 6 graden en in het weekend 7-8 graden. Halverwege de maand is 10 graden gebruikelijk. Het weerbeeld blijft (licht) wisselvallig met vooral zaterdag een grote kans op regen.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: