Regio: wisselvalligheid troef, geleidelijk kouder!


Vandaag is het bewolkt en er valt af en toe regen. In de loop van de dag gaat het langduriger regenen. Het wordt maximaal 10 graden en er waait een matige zuidoostenwind. Later draait de wind naar het zuidwestenwind.

Vanavond wordt het weer droog en krijgen we een mix van wolken en opklaringen. De temperatuur daalt in de nacht naar 4 graden en er blijft genoeg wind staan om geen mist te krijgen.

Morgen zijn er flinke perioden met zon en het blijft droog. De wind waait matig uit het zuiden en het wordt maximaal een graad of 9.

Zaterdag is het over het algemeen bewolkt, maar op veruit de meeste plaatsen blijft het droog. Slechts heel lokaal is een buitje mogelijk. De zuidenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en het wordt 9 graden. Zondag is het ook bewolkt, maar dan valt af en toe regen. De temperatuur stijgt naar 8 graden.

Na het weekend liggen de maxima rond de 7-8 graden. In de nachten koelt het af naar een graad of 2. Hiermee is het kouder dan normaal half november. Het weerbeeld laat vrij veel wolken zien en nagenoeg elke dag is kans op regen.

Foto: Ton Wesselius