Regio: later in de week dalende temperaturen


Het is op deze dinsdag overwegend bewolkt en vanochtend is kans op wat lichte regen. Vanmiddag blijft het in onze regio. De zwakke wind waait uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 11 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt en vooral in de nacht gaat het regenen. De temperatuur daalt naar 6 graden.

Morgen is het opnieuw bewolkt en er is kans op wat lichte regen en motregen. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar 10 graden.

Vanaf donderdag worden de dubbele cijfers niet meer gehaald. Donderdag is het bewolkt en later gaat het enige tijd regenen. Vanaf vrijdag is het meest droog en schijnt vaker de zon. De temperatuur stijgt dagelijks naar 8-9 graden en dat is twee graden onder de norm voor de tijd van het jaar.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: