Regio: wisselvallige week, vanaf vrijdag kouder


Het is vandaag bewolkt en hier en daar komt het tot een bui. Soms schijnt ook even de zon en er waait een matige en aan zee vrij krachtige zuidenwind. Vanmiddag is het bewolkt en vanuit het zuiden gaat het regenen. De temperatuur stijgt naar 12 graden.

Vanavond en vannacht is het overwegend bewolkt met kans op een bui. De temperatuur daalt naar 7 graden.

Ook morgen is het bewolkt en opnieuw is kans op buien. De zwakke tot hooguit matige wind draait van zuid naar west en de temperatuur stijgt naar 11 graden.

Woensdag is het opnieuw bewolkt met kans op regen. De wind waait uit het noorden tot noordwesten en is matig boven land en in de ochtend vrij krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 10 graden.

De rest van de week en komend weekend is het (licht) wisselvallig novemberweer met naast wat zon ook kans op een bui. De temperatuur is duidelijk lager dan normaal, want vanaf vrijdag wordt de 10 graden niet meer gehaald.

In het weekend en maandag wordt het niet warmer dan 8-9 graden, na maandag komen de maxima zelfs rond de 7 graden uit. Ook de nachten worden kouder met na het weekend temperaturen dichtbij nul.

Foto: Ton Wesselius