Regio: buien en veel wind!


Het is op deze zaterdag wisselend bewolkt en het komt tot enkele buien. Later vandaag neemt de buiigheid af. De zuiden- tot zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard en de temperatuur stijgt naar 14 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt met kans op een enkele bui. De temperatuur daalt naar 7 graden en de wind neemt in kracht af.

Morgen schijnt geregeld de zon en het is over het algemeen droog. Pas later op de dag neemt de kans op regen weer toe. De temperatuur stijgt naar 12 graden. De wind waait uit het zuiden en is meest matig van kracht.

Maandag is het bewolkt en regenachtig. De temperatuur stijgt opnieuw naar 12 graden. Vanaf dinsdag blijft het wisselvallig met dagelijks kans op buien. De temperatuur daalt van 11 naar 9 graden.

Foto: Jolanda Bakker