Regio: zachte oktoberdagen, vanaf zondag een stuk frisser


Er zijn op deze vrijdag wolkenvelden en vanochtend schijnt ook af en toe de zon. Vanmiddag neemt de bewolking toe en in de loop van de middag is kans op wat lichte regen. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig en de temperatuur stijgt naar 15 graden.

Vanavond is kans op wat lichte regen. Vrij snel wordt het weer droog, maar het is bewolkt. De zuiden tot zuidwestenwind neemt in kracht toe en wordt krachtig tot hard aan zee, windkracht 6-7. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen is het is het bewolkt, maar droog. Zo nu en dan schijnt de zon en er staat veel wind. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig tot hard. De temperatuur stijgt naar 17 graden.

In de nacht naar zondag gaat het regenen en zondag is het weer droog met in de middag ook geregeld zon. De temperatuur is lager en stijgt naar 13-14 graden. De wind waait uit het westen tot noordwesten en is meest matig van kracht.

Na het weekend is soms een bui mogelijk, maar over het algemeen is het droog. De zon schijnt geregeld, maar het wordt wel een stuk frisser. Maandag wordt het 12, dinsdag 11 en de dagen daarna maximaal 9-10 graden. Ook de nachten worden kouder met toenemende kans op vorst.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: