Regio: na vandaag meest droog en zachter!


Het is op deze maandag bewolkt en zeker vanochtend zijn er flinke perioden met regen. De regen trekt naar het noordwesten weg en vanmiddag is het overwegend droog. Toch blijft dan ook een bui mogelijk. De temperatuur stijgt naar 14 graden en er waait een matige tot vrij krachtige zuidenwind.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt met kans op een bui. De temperatuur daalt naar 9 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar toch is er lokaal nog een bui mogelijk. De temperatuur stijgt wederom naar een graad of 15 en er staat weinig wind.

Woensdag zijn er flinke perioden met zon. In de (vroege) ochtend is kans op mist, maar daarna schijnt de zon. Het blijft droog en het wordt 16 graden.

Donderdag en vrijdag blijft het ook droog met in de ochtend wellicht mist en in de middag zonneschijn. De temperatuur stijgt naar 17 graden. Ook in het weekend verandert er weinig met wolken, zon en een graad of 15-16.

Foto: Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: