Regio: vanaf dinsdag een weersverbetering


Het is op deze zondag bewolkt, maar zo nu en dan kan ook de zon even schijnen. Het blijft zo goed als overal droog, alleen vanmiddag is lokaal kans op een bui. De temperatuur stijgt naar een graad of 14 en er staat weinig wind.

Vanavond en vannacht is kans op een bui. Het koelt af naar 10 graden.

Morgen is het bewolkt en in de ochtend regent het weer enige tijd. In de middag breekt de bewolking en schijnt af en toe de zon. Toch blijft een bui mogelijk. De temperatuur stijgt naar 15 graden.

Dinsdag blijft het zowaar droog en schijnt geregeld de zon. De temperatuur stijgt wederom naar 15 graden.

Vanaf woensdag is het meest droog met naast wolkenvelden ook af en toe zon. In de nacht en ochtend is kans op mist. De temperatuur is hoger dan normaal en stijgt dagelijks naar 15-16 graden. Normaal is 13-14 graden aan het eind van oktober.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: