Regio: nog even doorbijten!


Het is op deze zaterdag bewolkt en er zijn perioden met regen en motregen. Vanmiddag wordt het wat droger, maar er blijft aanhoudend kans op een bui. De temperatuur stijgt naar 14 graden en er waait een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt met kans op enkele buien. De temperatuur daalt naar 9 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft zo goed als overal droog met slechts een hele kleine buienkans. De temperatuur stijgt naar 14 graden en er staat weinig wind.

Maandag is het bewolkt en er trekt weer een gebied met flink wat regen over de regio. De temperatuur stijgt naar 14 graden. Vanaf dinsdag is er soms een buienkans, maar meestentijds is het droog met geregeld zon. Wel is in de nacht en (vroege) ochtend kans op mist. De temperatuur stijgt dagelijks naar 15 graden en daarmee is het iets zachter dan normaal.

Foto: Jolanda Bakker