Regio: de kans op regen blijft maar groot!


De afgelopen drie weken is er nagenoeg geen droge dag geweest en dat leverde in Hoofddorp sinds 23 september al bijna 220 mm op.

Ook op deze dinsdag blijft het niet droog. Na een weliswaar droge start gaat het in de loop van de ochtend weer regenen. De zwakke tot hooguit matige zuidenwind draait naar west en de temperatuur stijgt naar 17 graden,

Vanavond wordt het geleidelijk weer droog en dat is ook komende nacht het geval. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen beginnen we de dag met opklaringen. Geleidelijk neemt de bewolking weer toe en in de middag gaat het weer geruime tijd regenen. De wind waait uit het zuiden tot zuidwesten en is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 15 graden.

Donderdag is het ook bewolkt en valt er opnieuw wat regen. De zuidwestenwind waait matig en de temperatuur stijgt naar 15 graden.

Ook vrijdag en in het weekend blijft het niet droog. Wel breekt ook af en toe de zon door. De temperatuur stijgt naar 15-16 graden en daarmee liggen de maxima iets boven de norm voor de tijd van het jaar.

Pas na het weekend lijkt het droger te worden. De temperatuur ligt in de nacht rond de 7-8 en overdag rond de 14 graden.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: