Regio: vrij zacht met grote neerslagkansen


Het is op deze maandag bewolkt en vanuit het zuiden gaat het regenen. Soms kan het weer even flink plenzen. De zwakke zuidwestenwind draait naar oost en neemt toe naar matig. De temperatuur stijgt naar 16-17 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt met kans op enkele buien. De temperatuur daalt naar 13 graden.

Morgen schijnt geregeld de zon, maar vooral in de ochtend trekken ook buien over de regio. De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 17 graden.

Woensdag starten we de dag met zon. Vanuit het westen neemt de bewolking toe en in de middag gaat het licht regenen en motregenen. De zuidenwind waait matig en aan zee vrij krachtig en het wordt 16 graden.

De rest van de week en komend weekend blijft het wisselvallig met een grote kans op regen. Zo nu en dan schijnt ook de zon en met 15-16 graden is het vrij zacht. Vanaf zondag liggen de maxima veelal rond de 13-14 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: