Regio: warme zondag met buien


Na een grijze, druilerige zaterdag is het vandaag beter weer. De zon schijnt geregeld, maar er zijn ook stapelwolken. Vanochtend is kans op enkele buien, maar vanmiddag blijft het overwegend droog. Pas aan het eind van de middag neemt de kans op regen weer toe. De wind waait matig tot vrij krachtig uit het zuiden en het wordt 20 graden.

Vanavond is het bewolkt met enige tijd regen. Komende nacht is het weer droog met enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar een graad of 13.

Morgen is het bewolkt en valt af en toe regen. In de avond gaat het harder regenen. De temperatuur stijgt naar een graad of 16.

De rest van de week blijft het wisselvallig met dagelijks kans op buien. De temperatuur wordt langzaam wat lager. Dinsdag en woensdag wordt het 17 graden, aan het eind van de week en volgend weekend is het een graad of 14-15.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: