Regio: wisselvalligheid houdt aan, wel minder koud!


Na een nacht met regen is het vanaf een uur of zeven weer droog in de regio. De zon schijnt op deze dinsdag geregeld, maar er zijn ook wolken en geleidelijk neemt de kans op een lokale bui weer toe. De wind waait uit het zuidwesten en is matig boven land en vrij krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 16-17 graden.

Vanavond trekken enkele buien over de regio, maar komende nacht is het op de meeste plaatsen weer droog. De zuidwestenwind waait matig en aan zee (vrij) krachtig en de temperatuur daalt naar een graad of 10.

Morgen is het over het algemeen bewolkt en opnieuw trekken buien over de regio. De wind waait uit het zuidwesten en is matig en aan zee (vrij) krachtig en de temperatuur is weer wat lager en komt uit op ongeveer 14 graden.

Donderdag draait het ook om buien en soms schijnt ook even de zon. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is vrij krachtig boven land en krachtig tot hard aan zee, windkracht 5-7. De temperatuur stijgt naar 15 graden.

Ook vanaf vrijdag blijft het wisselvallig met elke dag kans op buien. De temperatuur wordt hoger en stijgt naar 16 graden op vrijdag en naar 17-18 graden in het weekend. Normaal is het in het tweede weekend van oktober een graad of 15.

Foto: Jolanda Bakker