Regio: droge maandag, vanaf morgen weer dagelijks regen!


Na een opnieuw natte dag, blijft het op deze maandag droog. Zo nu en dan kan de zon even schijnen, maar over het algemeen blijft het bewolkt. De temperatuur stijgt naar een graad of 13. De wind waait uit het oosten tot zuidoosten en is matig en aan zee vrij krachtig.

Vanavond neemt de bewolking weer toe en komende nacht gaat het regenen. De temperatuur daalt naar een graad of 9.

Morgen is er een mix van zon, stapelwolken en enkele buien. Het wordt 16 graden en er waait een matige zuidwestenwind.

De rest van de week blijft het wisselvallig met dagelijks kans op buien. Later in de week neemt het aandeel zon wat toe. De temperatuur gaat omhoog van 14 graden op woensdag naar een graad of 17 op vrijdag en in het weekend.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: