Regio: kletsnatte zondag


Het is vandaag bewolkt en er valt geruime tijd regen. Later wordt de regen buiig en kan het soms stevig doorplenzen. De zuidwestenwind is vrij krachtig boven land en hard aan zee met kans op zware windstoten. De temperatuur stijgt naar een graad of 18.

Vanavond en vannacht is het bewolkt met kans op enkele buien. Het blijft stevig waaien en het koelt af naar een graad of 13.

Morgen ziet het weerbeeld er wat beter uit. Het blijft weliswaar niet droog met nog altijd kans op buien, maar geregeld schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar 17 graden.

Dinsdag is het overwegend bewolkt met weer een grote kans op veel regen. Het blijft stevig waaien en het wordt 18 graden.

Vanaf woensdag krijgen we weer wat vaker de zon te zien. Droog blijft het echter niet, want regelmatig komt het tot een bui. De temperatuur is met 14-15 graden zowaar te laag voor de tijd van het jaar. Tegen en in het weekend loopt het kwik weer wat op.

Foto: Ton Wesselius