Regio: uitermate wisselvallig!


Het is vandaag grijs en bewolkt en het komt tot enkele buien. Vanmiddag is het tijdelijk wat droger in de regio, maar aan het eind van de middag en vanavond neemt de buiigheid weer toe. De wind waait uit het zuiden en is matig in de polder en (vrij) krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 17 graden.

Vanavond en vannacht is het bewolkt met talrijke buien. Het koelt af naar 15 graden.

Morgen is het in de ochtend eerst droog, maar in de loop van de ochtend gaat het vanuit het zuidwesten regenen. De middag verloopt dan ook nat. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het zuiden tot zuidwesten en de temperatuur stijgt naar 19 graden.

Ook vrijdag draait het om buien, maar tussendoor is het droog met geregeld zon. Er waait een matige tot vrij krachtig en aan zee krachtige zuidwestenwind. De temperatuur stijgt naar 18 graden.

Ook in het weekend kunnen we regelmatig buien verwachten, maar tussendoor schijnt ook de zon. Er waait een stevige zuidwestenwind en de temperatuur stijgt naar 17-18 graden.

%d bloggers liken dit: