Regio: wisselvallige week


Na een fraai, zonnig en warm (na)zomerweekend, ziet het weerbeeld er de komende dagen heel anders uit. Vandaag is best nog een aardige dag. De regen trekt geleidelijk naar het noordoosten weg en daarna volgt een meest droge maandag met naast wolkenvelden ook af en toe zon. Er is een bui mogelijk, maar over het algemeen is het droog. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en aanvankelijk droog. In de loop van de nacht neemt de bewolking toe en tegen de ochtend is wat regen mogelijk. Het koelt af naar 13 graden.

Morgen is het bewolkt en vooral in de middag en avond valt geruime tijd regen. De zuidenwind is duidelijk aanwezig en het wordt een graad of 18.

De rest van de week is het wisselvallig met dagelijks kans op regen of buien. Zo nu en dan schijnt ook de zon. De temperatuur stijgt naar 18-20 graden en daarmee blijft het te warm voor de tijd van het jaar.

Foto: Ton Wesselius

%d bloggers liken dit: