Regioweer: geregeld zon, morgen eerst wat regen


Na een natte woensdag met in Hoofddorp 10 millimeter regen, ziet het weerbeeld er vandaag stukken beter uit. Het is droog en zeker vanmiddag schijnt de zon. De temperatuur stijgt naar een zeer aangename 21 graden. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is overwegend matig van kracht.

Vanavond is er een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Komende nacht neemt de bewolking weer toe en in de loop van de nacht neemt de kans op wat lichte regen weer toe. De temperatuur daalt naar 14 graden.

Morgen starten we met veel bewolking en enige regen. De regen trekt naar het zuidoosten weg en in de loop van de ochtend klaart het vanuit het noordwesten op. Morgenmiddag is het droog met geregeld zon. De wind waait matig uit het noorden tot noordwesten. De temperatuur stijgt naar maximaal 20 graden.

Foto: Monique Bormans.

%d bloggers liken dit: