Landelijk: droger met oplopende temperaturen


Op deze zondag komt het nog tot enkele buien, maar de zon schijnt ook geregeld. De temperatuur stijgt naar 17-18 graden. Vanavond en vannacht is langs de kust kans op buien, elders is het meest droog met kans op mist. De temperatuur daalt naar 7-9 graden, aan zee is het minder koud.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. De meeste plaatsen houden het droog, maar vooral het westen en zuidwesten maakt kans op enkele buien. De temperatuur stijgt naar 17-18 graden.

Dinsdag is lokaal een bui mogelijk, maar over het algemeen is het een droge dag met een mix van wolkenvelden en zonneschijn. De temperatuur stijgt naar 18-19 graden, in het zuiden en zuidoosten kan het 20 graden worden.

Woensdag starten we met zon, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Het lijkt wel droog te blijven. De temperatuur stijgt naar 18-20 graden. Donderdag wordt het met 20-22 graden de warmste dag van de week. Het weerbeeld laat wolkenvelden zien, maar ook zonneschijn en het blijft waarschijnlijk droog.

Vanaf vrijdag is het met 18-20 graden iets minder warm, maar dergelijke temperaturen zijn halverwege de maand heel normaal. Het is meest droog en geregeld schijnt de zon.

Kortom: het ziet er de komende week zeker niet slecht uit!

Foto: Albert Thibaudier