Regio vandaag en morgen: een enkele bui, maar ook zon


De zon schijnt op deze donderdag geregeld, maar er zijn ook stapelwolken met kans op een enkele bui. In de loop van de dag neemt de buiigheid vanuit het westen af. De wind waait uit het noordwesten en is matig tot vrij krachtig in de polder en krachtig aan zee, windkracht 4 tot 6. De temperatuur stijgt naar maximaal 17 graden. Daarmee is het 4 graden te koud voor de tijd van het jaar.

Vanavond zijn er flinke opklaringen en is het droog. Komende nacht neemt geleidelijk de bewolking weer toe. De temperatuur daalt naar een graad of 11.

Morgen schijnt in de ochtend af en toe de zon, maar over het algemeen is het bewolkt. Uit die bewolking kan soms wat lichte regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig en aan zee krachtig en de temperatuur stijgt naar 18 graden.

De verwachting voor zaterdag tot en met dinsdag volgt in de loop van de ochtend.

Foto: Jolanda Bakker