Regio vandaag en morgen: van tijd tot tijd regen


Het is bewolkt en het gaat vandaag enige tijd regenen en motregenen. Er kan tot 10 millimeter of meer vallen. Later vanmiddag trekt de regen naar het oosten weg, maar dan komt het nog tot enkele buien. Tegen en in de avond kan nog wel af en toe de zon schijnen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig, windkracht 4 tot 6. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

Vanavond is het over het algemeen droog met opklaringen. Komende nacht neemt de bewolking weer toe en later volgen enkele buien. De temperatuur daalt naar 12 graden.

Morgen schijnt af en toe de zon, maar er zijn ook stapelwolken met kans op een enkele bui. De wind waait matig en aan zee (vrij) krachtig uit het noordwesten en de temperatuur stijgt naar hooguit een graad of 16.

Een nieuwe verwachting voor de komende dagen volgt later deze ochtend.

Foto: Marjolein Schut.

%d bloggers liken dit: