Regio: wisselvallig, vanaf donderdag vrij koel!


De bewolking overheerst op deze dinsdag en hier en daar is een lichte bui mogelijk. De meeste tijd is het droog en zo nu en dan schijnt ook even de zon. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt en op veruit de meeste plaatsen droog. Later vannacht neemt de kans op een bui toe. De temperatuur daalt naar 14 graden.

Morgen is het bewolkt en vanuit het westen trekt een gebied met regen over het land. In de middag volgen nog enkele buien en pas aan het eind van de middag wordt het droog. De wind waait uit het westen tot zuidwesten en is matig boven land en (vrij) krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 19 graden.

Foto: Jolanda Bakker