Regio: licht wisselvallig met kans op een bui


September start licht wisselvallig met kans op een bui. Vaak is het ook droog en schijnt de zon. De temperatuur stijgt naar 20 graden. Komende week verandert er in grote lijnen niet veel. De temperatuur ligt rond of soms onder het langjarig gemiddelde.

Het is op deze zondag aanvankelijk bewolkt met kans op wat licht gespetter. Geleidelijk klaart het op en breekt de zon geregeld door. Wel is er kans op een bui, maar de meeste tijd is het droog. De temperatuur stijgt naar een graad of 20.

Vanavond en vannacht is kans op buien en daarbij is lokaal onweer mogelijk. De temperatuur daalt naar 11 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met kans op enkele buien. In de middag neemt de buiigheid af. De wind waait stevig uit het noordwesten en het wordt 19 graden.

De rest van de week is het licht wisselvallig met kans op enkele buien. Geregeld schijnt ook de zon en de temperatuur stijgt tot en met donderdag naar 19-21 graden. Vanaf vrijdag is het een graad of 18.

De foto werd gemaakt door: Aad Hogenboom.

%d bloggers liken dit: