Regio: aangenaam zomerweer!


De zon schijnt geregeld, maar er is ook een buienkans. Het wordt 22-23 graden. Morgen veel zon en 23 graden, zaterdag kan het weer zomers worden met 26 graden. Vanaf zondag wordt het frisser met temperaturen onder de 20 graden.

De zon schijnt vandaag geregeld, maar er is ook kans op een enkele bui. Vanmiddag neemt de buiigheid af en gaat vaker en langer de zon schijnen. De temperatuur is aangenaam en stijgt naar 22-23 graden. De wind waait zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten.

Vanavond en vannacht is het droog met flinke opklaringen. De temperatuur daalt naar een graad of 14.

Morgen schijnt de zon, maar er is ook vrij veel sluierbewolking aanwezig. Het blijft droog en het wordt in de middag 23 graden.

Zaterdag, op de laatste dag van de meteorologische zomer, keert de zomer weer even terug. Bij veel zon en in de middag ook wat wolkenvelden stijgt de temperatuur naar 26 graden.

Zaterdagavond is kans op een bui, meer buien volgen zondag. Geregeld schijnt dan ook de zon en het is duidelijk minder warm. De temperatuur komt in de middag uit op maximaal 19 graden.

Na het weekend is het licht wisselvallig met naast zon ook kans op een enkele bui. De temperatuur is maandag en dinsdag maximaal 17-18 graden, later in de week liggen de maxima rond de 19-20 graden.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: