Regio: heet, vanaf morgen dalende temperaturen


Het is vandaag heet met temperaturen van 31 graden. Morgen is het met 27-28 graden al iets koeler en van donderdag tot en met zaterdag is het een graad of 23. Vanaf zondag is het enkele graden koeler.

De zon schijnt op deze dinsdag weer volop, maar vanmiddag komen wel enkele stapelwolken tot ontwikkeling. Het blijft droog en er staat nagenoeg geen wind. De temperatuur stijgt naar een tropische 31 graden. Aan zee steekt vanmiddag een verkoelende zeewind op en gaat het kwik enkele graden omlaag.

Vanavond en vannacht is het helder en droog. De temperatuur daalt naar 20 graden.

Morgen schijnt eerst volop de zon. In de middag verschijnt er bewolking en tegen en in de avond neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. De temperatuur stijgt naar 27-28 graden.

Donderdag schijnt geregeld de zon, maar er trekken ook buien over de regio. De temperatuur blijft steken bij een zeer aangename 22 graden. Vrijdag zijn er wolkenvelden, maar zo nu en dan schijnt ook de zon. Het blijft droog en de temperatuur stijgt naar ongeveer 23 graden.

In het weekend schijnt zaterdag eerst de zon. In de middag verschijnt sluierbewolking en zaterdagavond neemt de kans op wat regen toe. De temperatuur stijgt naar 23 graden. Zondag schijnt geregeld de zon, maar het komt ook tot enkele buien. Met maximaal 20 graden start de meteorologische herfst heel normaal.

Na het weekend is het wisselvallig met naast geregeld zon ook elke dag enkele buien. De temperatuur is met 17-18 graden zowaar te koel voor de tijd van het jaar.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: