Regio: de hele week zomers!


Het blijft de hele week en ook komend weekend zomers. De zon schijnt flink, maar geleidelijk neemt ook de kans op een regen- of onweersbui toe. Tot en met woensdag is het met 30 graden zeer warm, vanaf donderdag is het aangenaam met 23-25 graden.

De zon schijnt ook op deze maandag volop, maar er is ook sluierbewolking zichtbaar en landinwaarts ook een enkele stapelwolk. Vanmiddag neemt in het oosten van het land de kans op een regen- of onweersbui toe, in onze (westelijke) regio lijkt het droog te blijven.

De wind waait zwak uit het oosten tot noordoosten en de temperatuur stijgt naar ongeveer 30 graden. Aan zee steekt vanmiddag een verkoelende zeewind op.

Vanavond en vannacht is vrij helder en in onze regio droog. De temperatuur daalt naar 20 graden met kans op een tropennacht.

Morgen schijnt de zon wederom flink, maar geleidelijk verschijnt sluierbewolking en later ook enkele stapelwolken. Tegen de avond is ook in onze regio kans op een regen- of onweersbui. De temperatuur stijgt 29-30 graden.

Ook woensdag schijnt de zon, maar in de loop van de dag neemt de kans op een regen- of onweersbui toe. De temperatuur stijgt wederom naar een zeer warme 29 graden.

Van donderdag tot en met zondag is de temperatuur met 23-25 graden zeer aangenaam. De zon schijnt daarbij geregeld, maar er is ook kans op een enkele bui en dan vooral donderdag en wellicht vrijdag. In het weekend blijft het weer droog.

Foto: Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: