Regio: volop zomer!


Het is volop zomer in de regio. De koperen ploert maakt overuren en het blijft tot ver in de volgende week droog. De temperatuur stijgt vandaag naar 25 graden, de komende dagen is het gemiddeld een graad of 29 en soms is ook een tropische 30 graden mogelijk. Pas eind volgende week verandert het weer.

De zon schijnt flink, maar er is ook sluierbewolking zichtbaar. Het blijft droog en het wordt vanmiddag met ongeveer 25 graden een zomerse dag. Waaien doet het niet of nauwelijks met een zwakke veranderlijke wind.

Vanavond en vannacht is het helder en droog. De temperatuur daalt naar 15 graden.

Morgen is het prachtig zomerweer met volop zon. Omdat er geen wolken zijn blijft het sowieso droog. De temperatuur stijgt naar ongeveer 29 graden.

Ook zondag schijnt de zon volop, maar dan trekken er wel weer sluierwolken over de regio. Het blijft droog en het wordt 29 graden. Lokaal kan het een tropische 30 graden worden, maar aan zee koelt het in de middag af door een zwakke wind van zee.

Na het weekend blijft het zomers met veel zon en hoge temperaturen. Tot en met woensdag is het gemiddeld een graad of 29 in de regio, vanaf donderdag wordt het minder warm. Donderdag wordt het 24 en vrijdag en in het weekend is het 21-22 graden. Bovendien neemt dan ook de bewolking en de kans op buien toe.

Foto: Jolanda Bakker

%d bloggers liken dit: