Regio: veel zon en meest droog.


De zon schijnt flink, maar er zijn ook stapelwolken. Lokaal is een bui mogelijk, maar over het algemeen blijft het droog. Het wordt 20 graden. De komende dagen blijft het droog met veel zon. De temperatuur stijgt van 22 graden morgen naar 26 graden in het weekend.

Vandaag is er een mix van zon en stapelwolken en heel misschien komt het tot een bui. Over het algemeen blijft het droog. De wind waait uit het zuidwesten, later uit het westen en is matig van kracht. De temperatuur stijgt naar maximaal 20 graden.

Vanavond en vannacht zijn er flinke opklaringen. Het koelt af naar 11 graden.

Morgen, maar ook de komende dagen is het droog met flink wat zonneschijn. Er trekt hooguit wat sluierbewolking over het land en donderdag verschijnen er wellicht wat stapelwolken. De temperatuur gaat weer de hoogte in en stijgt morgen en donderdag naar 22 graden.

Vrijdag en het komende weekend wordt het warmer met 24-26 graden. Daarbij schijnt nog steeds de zon volop, maar wellicht neemt zondag de bewolking weer toe met misschien wel een bui,

Na het weekend neemt de wisselvalligheid geleidelijk toe en zullen de temperaturen weer geleidelijk gaan dalen. Eind volgende week is het 21 graden.

Foto: Ton Wesselius.