Regio: nat weekend!


Het is dit weekend vrij nat met flink wat regen. Positief zijn de middagen, want zowel vanmiddag als morgenmiddag is het meest droog met geregeld zon. Na het weekend nemen de neerslagkansen af en komt vaker de zon tevoorschijn. Aanvankelijk is het 20 graden, later in de week wordt het iets warmer.

Het is vandaag overwegend bewolkt en vanochtend valt enige tijd regen. Vanmiddag is het, op een enkele bui na, droog met geregeld zon. De temperatuur stijgt naar 21-22 graden en er waait een matige tot vrij krachtige en aan zee krachtige zuidwestenwind.

Na een overwegend droge avond gaat het komende nacht weer regenen. Ook morgenochtend is het bewolkt en regenachtig, maar morgenmiddag is het meest droog met flink wat zon. Aanvankelijk waait het niet of nauwelijks, maar geleidelijk steekt er weer een matige en aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind op. De temperatuur stijgt naar 20 graden.

Na het weekend is er een mix van zon, stapelwolken en zo nu en dan een enkele bui. De stevige zuidwestenwind neemt in kracht af en de temperatuur stijgt naar een graad of 20. Later in de week wordt het iets warmer.

Foto: Monique Bormans