Regioweer 30 juli 2019


Het is prima zomerweer met veel zon en 26-27 graden. Vanaf morgen is het wisselvallig met ook lagere temperaturen. Het wordt de komende dagen maximaal 21-22 graden.

De zon schijnt op deze dinsdag volop, maar vanmiddag komen wel enkele stapelwolken tot ontwikkeling met mogelijk de vorming van een lokale bui. Er waait een matige zuiden tot zuidwestenwind en de temperatuur stijgt naar een zomerse 26-27 graden.

Vanavond en vannacht is het wisselend bewolkt met kans op een bui. De temperatuur daalt naar 16 graden.

Morgen is het aanvankelijk droog, maar de bewolking neemt al wel toe en later in de ochtend en zeker morgenmiddag volgen buien. De zuidwestenwind waait matig in de polder en (vrij) krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar maximaal 21 graden.

Donderdag trekken ook buien over de regio, maar tussendoor schijnt ook af en toe de zon. De wind waait uit het zuidwesten en is matig over land en vrij krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar 21 graden.

Vrijdag en het komende weekend is het wisselvallig met dagelijks buien, maar ook zonneschijn. De temperatuur stijgt naar 21-22 graden en dat is een fractie onder de norm voor begin augustus.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: