Regioweer 29 juli 2019


Het is prima zomerweer met flink wat zon. Het wordt 24 graden. Morgen is het voorlopig de laatste zomerse dag met temperaturen van een graad of 27. Vanaf woensdag is het wisselvallig met temperaturen van 22-23 graden.

Het is op deze maandag prima zomerweer. De zon schijnt flink en het blijft droog. De wind waait uit het zuidwesten en is zwak tot matig en de temperatuur stijgt naar ongeveer 24 graden.

Vanavond en vannacht is het helder. Het koelt af naar 15 graden.

Morgen starten we met volop zon. In de middag komen stapelwolken tot ontwikkeling, maar het blijft in onze regio droog. De temperatuur stijgt naar een zomerse 27 graden, maar ik kan vast verklappen dat het voorlopig de laatste zomerse dag is.

Woensdag schijnt eerst nog even de zon, maar al vrij snel raakt het bewolkt en in de middag volgen enkele buien. De wind waait uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig over land en krachtig aan zee. De temperatuur stijgt naar maximaal 22 graden.

De rest van de week, met augustus op de kalender, is het allemaal wisselvalliger met elke dag wel kans op enkele buien. Zo nu en dan schijnt ook de zon en de temperatuur stijgt naar 22-23 graden. Voor de tijd van het jaar is dat een hele normale temperatuur en ik denk dat dat voor velen ook het geval zal zijn.

De foto werd gemaakt door Ton Wesselius.

%d bloggers liken dit: